Novice

Hvala, ker vrtite slovensko glasbo

V mesecu decembru smo pristopili k projektu Hvala, ker vrtite slovensko glasbo..., ki je namenjen pospeševanju sodelovanja založbe z radiji in tv-programi, ki v svoj program vključujejo slovensko glasbo.

Namen projekta je informiranje o obstoječih in novih glasbenih vsebinah, kot tudi lažja dostopnost in boljša kakovost posnetkov, ki se vključujejo v program.

Zakaj vključevati slovensko glasbo v program? Ker je kvalitetna, ker predstavlja del naše bogate kulturne dediščine in odraža stanje  v naši družbi in kulturi v nekem trenutku, ker s tem vzpodbujamo glasbeno ustvarjanje in produkcijo v Sloveniji...

Zavedamo se, da to ne gre ob vsaki priliki in v vsak koncept oddaj in programov, želimo pa, da glasbeni uredniki dobijo informacije o skladbah iz prve roke in da jih imajo "pri roki" kadar jih potrebujejo. Naša založba Helidon ima v svojem katalogu ogromno skladb, ki so jih Slovenci že zdavnaj vzeli za svoje, jih poznajo in prepevajo ob določenih dogodkih.

Tako bomo v okviru tega projekta ob vsakem izidu posredovali zainteresiranim podatke o izidih, po želji tudi skladbe na zgoščenkah ali v obliki mp3....

V kolikor želite prejemati novice in informacije o izdajah nam pišite na helidon@zalozba-obzorja.si ali se prijavite na novice na prvi strani spletne strani.

 

 

 

Galerija

Sledite nam: